Trebuie să mă-nsor! Trebuie să mă-ncuscresc!

Trebuie să mă-nsor! Trebuie să mă-ncuscresc!

Dupa cum bine ati aflat, suntem o tara de veri. Veri, adica parintii nostri au fost frati cu totii. Sau cumnati, unchi, matusi, nasi si cumetri. Ptii, cumetriile imi plac. Va jur ca exista o excitare brusca in fiinta-mi pragmatica atunci cand descopar o relatie de rudenie in locuri in care nasul n-ar trebui sa vada niciun pubis, daramite cel al miresei. Pe partea metafizica insa, un val de singuratate ma cuprinde atunci cand descopar ca n-am veri misto, cool, directori de descentralizate sau centralizate, senatori sau mai stiu eu ceva important care sa merite sa-i las sa-mi vada pubisul. Deci trebuie s-o pun ca lumea, cumva cu o tipesa cu tatal jmeker (sper sa fie heterosexual ca sa n-avem discutii legate de pubise), cu fratele magistrat sau politist si nezmintit sa aiba si o sora pe undeva pe la vreun spital sau minister ca sa ma bucur si eu ca mai exista un pubis in familie pe care l-as putea vedea fara sa dau in icter.
A…apropo de magistrati si de patimasa mea dorinta de inmultire prin alianta: as vrea o fata a carei mama sa fie judecator. Mama, nu tatal! Sa va explic de ce: iernile, in cabana de ierni a famigliei, le-as petrece ascultand cum intelepciunea mamei a rezultat intr-o condamnare nostima de 10 ani, iar verile, in cabana de veri a aceleasi famiglii, le-as popula cu fenomene supranaturale de la examenele la CSM, barfe de la ICCJ si delegari pe post de la Cucuietii din Deal la Inalta Curte sectia “comercial”. Cu “c” extrem de mic, ca sa treaca neobservat.
HA! Mi-am adus aminte de o asemenea familie: presedinta de la Tribunalul Bucuresti, Monalisa Neagoe, e verisoara cu vicepresedinta, Laura Andrei. Mama Monalisei, doamna Puchianu, fost procuror serif la Calarasi, e verisoara cu mama Laurei Andrei. Va dati seama ce astre au stat la nascatoarea lor de au ajuns amandoua sa conduca Tribunalul Bucuresti dintr-o singura “mama” magistrat care era ruda cu o alta mama care a nascut un alt magistrat care …v-ati plictisit deja, nu?
Mda, si eu…sunt povesti cu magistrati. Nu la fel de spumoase ca cele din lumea interlopa unde nasirea unui jmeker naste cel putin un trafic de tigari si curve spre Occident. La magistrati….
Dar ce zic eu aici?? Vreau sa ma insor! Care ai fata magistrat sau care esti magistrat si ai o fiica de maritat cu unul ca mine, sau care ai o mama care stie sa aplice codul penal cu maiestrie, delicatete si fara TVA? Care ma vrei in familie?
P.S. Pubisul meu ramane off limits!

Share